De Zorgnijverij viert 2 jarig bestaan

BARENDRECHT – Feest: vandaag (Maandag 29 mei 2017) koffie met taart! De Zorgnijverij viert dat ze al 2 jaar bestaan en een plek mogen zijn waar ruim 20 kinderen, tieners, jongeren en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking de begeleiding ontvangen die zij nodig hebben. Ook ouders weten hen inmiddels te vinden.

Erna Noordijk, bestuurder van De Zorgnijverij: “Het is mooi om te ervaren dat de inwoners van Barendrecht, de Zorgnijverij een warm hart toedragen.

2 jaar

Begin dit jaar konden ze het dakterras in gebruik nemen, dankzij een Barendrechtse gulle gever. Wie had verwacht dat ze daar 2 jaar na de opening met elkaar zouden kunnen zitten? Ze krijgen er activiteiten bij, want de daktuin is inmiddels ontworpen door opnieuw iemand die hier belangeloos zijn tijd instak. Zodra de tuin gerealiseerd is, kunnen de mensen met de groene vingers aan de slag. Nu al kunnen de kinderen van de Zorgnijverij er buitenspelen. Zij kijken vandaag (Maandag 29 mei 2017) met elkaar vol verwondering en dankbaarheid terug en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »