Studenten Verpleegkunde overhandigen cheque aan Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – In de week van Zorg en Welzijn, overhandigden Stef Etnel en Tamara van Son (studenten Verpleegkunde) en Ria Kijzerwaard, Gerda Bokslag, Marleen Boertje (medewerkers) van het Albeda College een cheque van 500 euro aan Mariska van Unen, coördinator van Hospice de Reiziger in Barendrecht.

De studenten van de opleidingen Verzorgende-IG en Verpleegkunde kiezen ieder jaar een goede bestemming voor het verzamelde geld van het vaardigheidsonderwijs. Dit jaar hebben zij gekozen voor het hospice. Voor de financiering is het hospice afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven.

Parasol voor terras

De studenten dragen het hospice een warm hart toe en besloten daarom de financiële gift te geven. Het hospice is blij met de cheque van het Albeda College. Het geld krijgt een goede bestemming en wordt gebruikt voor de aanschaf een grote parasol voor het terras waar de gasten en hun naasten bij mooi weer lekker buiten kunnen zitten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »