Sfeervolle kerstritten bij de Maasoever Spoorweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 17 december 2016) werden de kerstritten gereden bij de Maasoever Spoorweg. Modeltreinen versierd met kerstverlichting reden over de modelbaan aan de Oude Maas. Vooral in de avond gaf dit een spannende winterse kerstsfeer.

Voordat ouders en kinderen konden instappen op het verlichte station moest er een wandeling worden gemaakt over het volledig donkere pad. Eenmaal aangekomen in het station was het een gezellige boel: kinderen wachtten in spanning af tot de trein binnen rolde. Een stoomtrein of een dieselloc? Voor de meeste kinderen was de stoomtrein toch wel erg spannend, met al die rook in het station.

Kerstritten

En toen reed daar ineens een trein het station binnen met de kerstman erin, een mooi moment om nog even met hem op de foto te gaan voordat ze zelf in het treintje stappen. De treinen gevuld met ouders en kinderen rollen luidruchtig door het volledig donkere bosgebied langs de Oude Maas. In het depot van de Maasoever Spoorweg kan er even worden uitgestapt om in de remise te kijken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »