Kerstboom

BARENDRECHT – De decembermaand is weer aangebroken. Het wordt eerder donker en de kaarsjes gaan aan. Voor velen van ons staat deze maand in het teken van samenzijn, lekker eten en cadeautjes. Helaas geldt dit niet voor iedereen.

Er zijn nog altijd veel mensen die in financiële moeilijkheden verkeren. Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor de minderbedeelden in de regio.

Kerstpakketten

Speciaal voor deze groep mensen, zamelen wij kerstpakketten in. Heb jij een kerstpakket gekregen en doe je er niets mee? Of wil jij graag je steentje bijdragen? Mail naar anjalouwe [@] gmail.com of ilsewillemstein [@] hotmail.com of bel naar 06 -10915650 voor een haal- of brengafspraak en wie weet bezorg jij iemand een beetje extra kerstvreugde met jouw kerstpakket.

Vrienden voor Vrienden

Vrienden voor Vrienden Barendrecht is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donateurs. Wilt u meer informatie over een donateur- of afnemerschap van Vrienden voor Vrienden Barendrecht, neem dan contact op via vriendenvoorvriendenbarendrecht@outlook.com of houd de Facebookgroep in de gaten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »