Dansstudio FunkyFeet viert 12,5 jarig jubileum

BARENDRECHT – Dit jaar viert dansstudio FunkyFeet haar 12,5 jarig jubileum. In 2004 opende FunkyFeet de deuren op locatie Waterpoort te Barendrecht Carnisselande en meteen stonden er al 200 dansers in de lessen. Dat aantal is nu zelfs uitgegroeid naar 400 dansers (kinderen, jeugd en volwassenen) die elke week enthousiast in de verschillende lessen staan!

Kinderdans, Streetdance, HipHop, Modern en Breakdance, voor ieder wat wils dus. FunkyFeet staat voor heel veel dansplezier voor jong en wat ouder. Susan Watson van FunkyFeet: “Wij willen onze passie voor dans overbrengen op onze dansers, door ze te laten voelen wat het is om te bewegen op muziek en je zo te kunnen uiten (…) 12,5 jaar dansplezier en wat ben ben ik trots! Met heel veel enthousiaste leerlingen, inspirerende docenten, fijne hulpouders, fanatieke CrewMembers, betrokken hulpjuffen, lieve vrienden en familie hebben we Barendrecht flink in Beweging gezet. Super bedankt allemaal voor mooie dingen die we samen gedaan hebben en die nog gaan komen.

Dansen

Dansen is heerlijk om te doen, het is een hele goede work-out en heel goed om je hoofd leeg te maken. Ook voor kinderen en jeugd is het een hele goed uitlaatklep. Ze worden in hun eigen taal en belevingswereld uitgedaagd om meer van zichzelf te laten zien in positieve zin, en ieder op zijn eigen niveau.

Er zijn dan ook dansers die al ruim 10 jaar bij ons dansen, en zich enorm ontwikkeld hebben. Anique Schoonenbeek en Jamie Debets zijn hier mooie voorbeelden van. Als hele kleine meisjes zijn ze gestart bij FunkyFeet en nu volgen ze een professionele dansopleiding aan het Albeda Dans College. Daarnaast zijn ze nog steeds iedere week bij FunkyFeet te vinden.

Danswedstrijd & BreakdanceBattle

FunkyFeet staat niet stil, de jaarlijkse Danswedstrijd & BreakdanceBattle brengt iedereen weer in beweging. Een super leuk evenement voor leden en niet leden. De voorrondes vinden plaats tijdens de reguliere lessen in de week van 14 t/m 18 november. De dansers gaan in teams van minimaal 2 dansers met een eigen gemaakte dans tegen elkaar strijden in diverse dansstijlen en leeftijdscategorieën. De finales van dit grootschalig evenement vinden plaats op 27 november aanstaande en wel in Grounds Podium te Rotterdam. Wil je meedoen? Geef je snel op en stuur een mailtje naar info4you [@] funkyfeet.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »