Gestolen fiets van Nikola terug dankzij oplettende BarendrechtNU lezeres!

BARENDRECHT – De kinderfiets die vorige week vrijdag bij CBS Smitshoek werd gestolen is weer terecht! Mevrouw Muller uit Rotterdam nam 3 dagen geleden contact op met BarendrechtNU nadat ze een zelfde soort kinderfiets al 2 dagen tegen haar appartement had zien staan. Mevr. Muller: “Omdat ik regelmatig op uw website kijk herinner ik mij een foto van een gestolen kinderfietsje te hebben gezien. Ik ben gaan kijken of het fietsje er nog stond en het bleek het gestolen fietsje te zijn. Ik heb het fietsje toen veilig weg gezet.

Vanaf dat moment heeft BarendrechtNU direct contact gezocht met de eigenaar van de fiets. Na een vergelijking van de framenummers bleek het inderdaad om de eerder uit Barendrecht gestolen fiets te gaan. De fiets is van Nikola (foto) en zijn vader had een oproep geplaatst via Twitter om naar de gestolen fiets uit te kijken.

Fiets terug bij Nikola

Mevrouw Muller heeft vanmiddag (Vrijdag 16 september 2016) een afspraak gemaakt met Nikola en zijn vader, meneer Simic. “Vanmiddag heeft onze zoon Nikola de fiets bij mevrouw Muller opgehaald. Hij was er natuurlijk zooooo blij mee! Wij vinden het nog steeds erg bijzonder dat de fiets is gevonden en dat mevrouw Muller zo veel moeite heeft gedaan om in contact te treden met ons. Ook via deze weg willen we haar nogmaals bedanken voor alles wat ze gedaan heeft! BarendrechtNU ook bedankt voor het plaatsen van het berichtje en de foto! Zonder deze foto was er nooit zo’n goede afloop geweest!“, aldus meneer Simic. Mevrouw Muller heeft voor haar oplettendheid en het terugbrengen van de fiets een grote bos bloemen gehad.

Aangifte

Mevrouw Muller heeft de afgelopen dagen samen met meneer Simic geprobeerd de aangifte af te handelen via de politie. Na meerdere telefoontjes bleek dit niet zo voorspoedig te gaan als gehoopt. Hierop is besloten om vandaag (Vrijdag 16 september 2016) zelf een afspraak te maken. Meneer Simic zal de aangifte alsnog afmelden bij de politie, maar Nikola, die kan alvast weer met zijn fiets op pad.

Ook namens BarendrechtNU: Complimenten aan mevrouw Muller. Naast haar oplettendheid heeft ze de afgelopen dagen veel energie gestoken in het terugbrengen van de gestolen fiets bij Nikola (heel veel contact met de Politie, BarendrechtNU en meneer Simic).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »