Organisatie Doorkomst Roparun: “Sponsors en Barendrechters: BEDANKT!!”

BARENDRECHT – Tweede Pinksterdag, 16 mei, 25 jaar Roparun: 333 Roparunteams uit Hamburg en Parijs passeerden onze gemeente. Nog zo’n 13 kilometer te gaan op weg naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Allemaal kanjers die een geweldige sportieve prestatie leverden om geld op te halen voor mensen met kanker. Een ‘avontuur voor het leven’!

Sponsors, honderden supporters langs de route, veel muziek, leuke activiteiten en overal hapjes en drankjes maakten deze jubileumeditie van de Roparun in Barendrecht tot één groot feest. Naast vooraf geplande activiteiten organiseerden vele Barendrechters langs de route spontaan drinkposten en muzikale begeleiding. De Doorkomst leverde hele positieve reacties op. Van de overkoepelende Roparunorganisatie, van de deelnemers, maar vooral ook van de supporters.

Zie ook de foto’s en video: Eerste Roparun teams door Barendrecht: 300+ teams onderweg en Roparun doorkomst Barendrecht 2016

Sponsoring

Op de website dedoorkomst.nl vindt u een selectie van foto’s van de Doorkomst 2016. Bent u geïnteresseerd in sponsoring of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de invulling van de Doorkomst in Barendrecht in 2017? Neem dan contact op via doorkomstroparunbarendrecht [@] gmail.com!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »