Zwemestafette Hulpverleners te Water zamelt €4.700 in voor Roparun

BARENDRECHT – De deelnemers van de zwemestafette Hulpverleners te Water hebben hiermee gezamenlijk € 4700,02 opgehaald voor Stichting Roparun. De vier deelnemende teams hebben tussen 19:00 uur gisteravond (Zaterdag 16 januari 2016) en 7:00 uur vanochtend (Zondag 17 januari 2016) baantjes gezwommen in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht.

Het startsein werd gisteren (Zaterdag 16 januari 2016) verricht door de burgemeester van Barendrecht en Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn. Het evenement wordt georganiseerd door de drie Roparunteams van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond: Team 046 Safety4units, Team 115 Ambulancedienst en Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Zwemestafette

Het Ambulanceteam heeft de meeste banen gezwommen en het team van EHBO Dancetour heeft de hoogste opbrengst gehaald. De totaalopbrengst van alle vier de deelnemende teams is daarmee uitgekomen op het bedrag van € 4700,02.

De directie van de Veiligheidsregio Rotterdam (VRR) heeft besloten om het inschrijfgeld voor de Roparun voor alle drie de VRR Roparunteams te betalen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »