Ontdek de natuur in Barendrecht vanuit een kano

BARENDRECHT – Wil je lekker buiten bezig zijn en ook wat nieuws leren? Geef je dan op voor de introductiecursus kanoën bij De Kleine Duiker!

Frans is een ervaren sportinstructeur, die je van alles kan leren over kanoën. Want het is niet zo maar even instappen en peddelen, er komt nog best wat bij kijken als je het goed wilt doen! In vier lessen leer je wat nou de beste peddeltechniek is, zodat je niet van links naar rechts slingert. Ook vertelt Frans je hoe je weet welke kant je uit moet, want je hebt geen navigatie bij je! En weet jij al hoe je een goede knoop maakt, als je de kano aan de kant vast wilt leggen? Dat ga je ook oefenen. En je steekt wat op over stromingen, wel zo handig voordat je gaat varen.

Zie ook (video): Vakantietip: Kanoën vanaf De Kleine Duiker

Lessen

De cursus is voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar en bestaat uit vier lessen op woensdagmiddag 5, 12, 19 en 26 augustus. De lessen worden gegeven van 13.30 tot 15.30 uur. De eerste keer graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn. De kosten bedragen € 10 voor de gehele cursus. De cursus gaat door bij minimaal acht deelnemers en het maximum aantal deelnemers is vijftien. Wees er snel bij, want vol is vol! Begeleider Frans is zeer ervaren en ziet toe op de veiligheid. De kinderen krijgen een zwemvest om, maar moeten wel kunnen zwemmen.

Aanmelden

Om je op te geven voor deze cursus of voor eventuele vragen kun je mailen naar communicatie [@] dekleineduiker.nl, met vermelding van de naam van het kind, leeftijd en het telefoonnummer van een ouder of verzorger.

Foto: Dhr H. Van der Ent

Vanmiddag vond de eerste cursus kanoën voor 10- tot 14-jarigen plaats bij De kleine duiker. De deelnemers hadden in…

Posted by BarendrechtNU.nl on woensdag 5 augustus 2015

De eerste introductie cursus dag kanovaren is van start gegaan. Het weer zit al mee. En nu maar afwachten wie er een nat pak op zal lopen ;-)

Posted by De kleine duiker on woensdag 5 augustus 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »