BARENDRECHT – Vanuit een aantal sportverenigingen in Barendrecht is de wens naar voren gekomen om verbinding te leggen met andere sportverenigingen en sport gerelateerde partners om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo een netwerk op te bouwen om elkaar te kunnen ondersteunen.

Vanuit een aantal verenigingsbesturen is hiervoor het initiatief genomen, te weten Rowan Huijgen (voorzitter gymnastiekvereniging Barendrecht) en Leon van der Wilk (Vice voorzitter Tennis Vereniging Barendrecht). Samen met de gemeente is dit vormgegeven en van hieruit is het Sportcafé geboren. Na een succesvolle 1e bijeenkomst eind 2014, volgt nu de tweede editie op 3 juni as.

Bijeenkomsten

De sportcafé bijeenkomsten worden eens per half jaar georganiseerd waarbij er iedere keer een andere sportvereniging optreedt als gastheer. Jos Vis presenteert wederom deze tweede editie en gaat onder andere in gesprek met toonaangevende Barendrechters in de sport. De opzet van het programma zal steeds hetzelfde zijn met inhoudelijk wisselende thema’s waarbij er voor sportverenigingen, commerciële partijen en de gemeente ruimte is om actuele en/of succesvolle projecten en thema’s te kunnen presenteren.

Netwerken

Daarnaast is er natuurlijk ruimschoots tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. De tweede editie van het Sportcafé vindt plaats bij de Schietvereniging Barendrecht op woensdag 3 juni om 19:30.

Op het programma staan weer een aantal interessante onderwerpen zoals gezamenlijke inkoop, het subsidie sterren systeem en het project scoren in de wijk en een panel discussie Sportbestuurders kunnen zich nog aanmelden via sportcafe2015@outlook.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »