24 april: Vriendjesmiddag bij Leerlingenorkest BlokfluitKids en SlagwerkKids, Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 24 april is er bij de Harmonie weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting bij ons terecht.

Meedoen

Kom op 24 april van 15.45 tot 17.00 uur eens kijken en meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn en trombone) begint de vereniging na de meivakantie een workshop van 6 lessen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook voor slagwerk, klarinet, saxofoon en dwarsfluit zijn lesmogelijkheden .

Harmonievereniging

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris [@] harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638. Kijk ook eens op de site van de vereniging harmoniebarendrecht.nl .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »