BARENDRECHT – Gezondheid is belangrijk. Maar, hoe staat het met uw gezondheid? Heeft u een gezonde leefstijl? Wilt u meer weten over het verbeteren van uw gezondheid op het gebied van beweging, voeding of ontspanning? Komt u dan woensdag 22 april naar het Gezondheidsplein Barendrecht!

Platform Gezonde Leefstijl Barendrecht

Sinds maart 2014 beschikt de gemeente Barendrecht over een platform dat zich inzet voor een gezonde leefstijl voor inwoners van Barendrecht. In dit platform werken een fitnesscentrum, een sportvereniging, fysiotherapiepraktijken, voedingscoaches en diëtisten samen. Met ondersteuning van de Buurtsportcoach, Zorgimpuls en de gemeente delen zij kennis en ervaringen met elkaar en bedenken hoe bijvoorbeeld overgewicht bij inwoners van de gemeente verminderd kan worden. Ook wordt gewerkt aan een sociale kaart voor burgers, waar het platform alle partijen in kaart brengt welke zichzelf actief inzetten voor een gezonde leefstijl.

Gezondheidsplein

De gemeente Barendrecht en het Platform Gezonde Leefstijl Barendrecht organiseren op woensdag 22 april, tussen 19.00 en 21.00 uur het Gezondheidsplein Barendrecht. Iedere inwoner van de gemeente Barendrecht in de leeftijdscategorie 30 t/m 55 jaar kan deze avond gratis een bezoek brengen aan het Gezondheidsplein. Tijdens deze avond kan er, naast het maken van een persoonlijk analyse van uw leefstijl, ook rondgekeken worden bij diverse stands die u informeren over mogelijkheden op het gebied van sport, gezondheid, fysiotherapie en gezonde voeding.

Programma gezondheidsplein

19.00 – 21.00 uur:

  • Heb ik een gezonde leefstijl?
  • Gezondheidscheck 30 – 55 jaar
  • Gezondheidsmarkt
  • Informatiemarkt
  • Diverse presentaties

Iedereen is welkom

Inschrijving

Voor het gezondheidsplein 2015 is het niet nodig u vooraf in te schrijven. Wel biedt het platform de mogelijkheid tot inschrijven voor het afnemen van de persoonlijke analyse. (Aanmelden via w.pas [@] kijkopwelzijn.nl) Ook voor deze analyse hoeft u geen bijdrage te betalen, wel bent u verzekerd van een plekje.

Locatie: MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 92993 DL Barendrecht

Het gezondheidsplein 2015, een unieke avond om je leefstijl te laten testen!Voor meer informatie kijk snel op www.buurtsportcoachbarendrecht.nl

Posted by Buurtsportcoach Barendrecht on vrijdag 6 maart 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »