Heksenbezemsoeploop op sportpark de Bongerd in Barendrecht

BARENDRECHT – Volgende week zaterdag (21 maart) organiseert Energieteam Barendrecht de SOEPLOOP. Deze wordt gehouden op en rond de atletiekbaan van C.A.V. Energie, sportpark “de Bongerd”, Dierensteinweg 10 te Barendrecht.

De Soeploop is een recreatieve loop over 5 km. voor iedereen en start om 11.00 uur. Er wordt geen uitslag opgemaakt. Er staat wel een digitale klok zodat u zelf uw eindtijd kunt zien. Na de loop kunt u genieten van huisgemaakte soepjes bereid door de chefkoks van ons team!

Voor de kids is er de Heksenbezemsoeploop, waarbij de kinderen 1 kilometer op de atletiekbaan rennen. Laat maar eens zien hoe hard je die kilometer kunt lopen. Als je de eindstreep haalt, staat er een heksensoepje voor je klaar! We zien je graag starten om 10:30 uur.

Ook is er gelegenheid tot sportief wandelen voor jong en oud over 6,5 km. Na een warming- up kunnen de sportievelingen om 11.00 uur van start gaan met de 5 km run door het park. Deze start om 10.45 uur. En ook voor de sportieve wandelaars staat als beloning een verse kop soep klaar!

Inschrijven

Schrijf je in via het inschrijfformulier bij C.A.V. Energie of via de site van de Energie Ladies; energieladies.nl. Voorinschrijvingen stellen wij op prijs zodat we voldoende soepjes kunnen maken. Uw inschrijfgeld voldoet u op 21 maart. Uiteraard kunt u zich op de dag zelf ook nog inschrijven. De opbrengst komt ten goede aan de RopaRunBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »