BARENDRECHT – Sporthal De Driesprong in Barendrecht staat zaterdag 27 december in het teken van Streetball Masters Winter Tour: De populaire 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond. Publiek is welkom om tussen 10.00 en 18.00 uur naar de wedstrijden te komen kijken. Entree tot de tribune is gratis!

Streetball Masters

Op deze zaterdag in de kerstvakantie vindt in de sporthal één van de vijf  voorronden van het toernooi plaats. 3×3 basketball is een snelle, toegankelijke vorm van het traditionele 5 tegen 5 basketball die ook internationaal in opkomst is.

Nederlands Winter Kampioen 3×3 basketball

Streetball Masters is een tour langs 5 steden in Nederland, waarbij behalve een 3×3 toernooi in verschillende leeftijdscategorieën ook deelgenomen kan worden aan side events zoals een Shooting Challenge. Finalisten van de voorronden plaatsen zich automatisch voor de landelijke finale op zondag 29 maart in Zwolle, waar wordt gestreden om de titel Nederlands Winter Kampioen 3×3 basketball. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen!

Aanmelden

De organisatie is in handen van CBV Binnenland in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond. Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden door Gemeente Barendrecht en Dick de Jong Hoveniers. Informatie over aanmelden voor deelname met een team is te vinden op de website van CBV Binnenland.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »