Bijbel

BARENDRECHT – Wat staat er nu echt in de Bijbel? Sommigen hebben stukken gelezen, anderen kennen de verhalen van horen zeggen , voor weer anderen is de Bijbel onontgonnen terrein . Nu is er een kans om de hele Bijbel te lezen.

‘Heel de Bijbel in één jaar’

Op 28 oktober 2014 start de Protestantse Gemeente Barendrecht met het project ‘Heel de Bijbel in één jaar’. Aan de hand van een rooster lezen de deelnemers in 365 dagen de hele Bijbel door. Elke week is er op dinsdagavond een korte bijeenkomst (19:15 – 19:45) in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146) waar leeservaringen worden uitgewisseld en vooruit wordt gekeken naar het gedeelte dat voor de volgende week op het programma staat.

Het project staat open voor iedereen: van doorgewinterde Bijbellezers tot nieuwe lezers. Iedereen is welkom. Het gaat ons puur om het lezen van de Bijbel. Niet om de interpretatie. De tekst spreekt voor zichzelf. De lezers bepalen zelf welke boodschap zij aan de Bijbel hebben.

Protestantse Gemeente Barendrecht

De Protestantse Gemeente Barendrecht is in 2013 ontstaan uit een fusie van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk van Barendrecht. Met dit project wil zij zich presenteren aan de Barendrechtse gemeenschap. Het samen Bijbellezen is daarvoor een uitstekend middel. Niets protestantser dan het lezen van de Bijbel.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met ds. Jan Willem Stam (jwstam [@] gmail.com of 018 0853090) . U kunt ook kijken op pgbarendrecht.nl of facebook.com/heeldebijbelineenjaarBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »