15 okt: Open dag bij Scouting Beelaerts van Blokland

BARENDRECHT – Scouting Jhr. Beelaerts van Blokland organiseert zaterdag 15 oktober a.s. een open dag, waarbij jongens en meiden tussen de 5 en 18 jaar oud welkom zijn om geheel vrijblijvend Scouting te komen uitproberen. Het belooft een middag vol vuur, limonade, modder, spel en bovenal plezier te worden.

Aanmelden is niet nodig. De poort aan de Bijdorp-Oost 23 te Barendrecht gaat open om 13:45 uur en dan kunnen alle geïnteresseerden zich melden, waarna om 14:00 de activiteiten zullen beginnen. Voor de Bevers (leeftijd 5 t/m 7 jaar oud) duren de activiteiten tot 15:30, voor de Puppy’s en Welpen (7 t/m 11 jaar oud) tot 16:30, voor de Verkenners (11 t/m 15 jaar oud) tot 17:00 en voor de Rowans (15 t/m 18 jaar oud) tot 17:30.

Kinderen die het die middag erg leuk vinden en een lidmaatschap overwegen kunnen bij Scouting Jhr. Beelaerts van Blokland tot 4 keer geheel gratis en vrijblijvend meedoen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website scouting-bvb.nl  of een bericht sturen naar info [@] scouting-bvb.nl

Scouting

Elke zaterdagmiddag (uitgezonderd de schoolvakanties) zijn de scouts van BvB actief in en vooral om hun clubhuis dat ligt tussen bedrijventerrein Bijdorp en de blauwe skatebaan. Alle speltakken doen jaarlijks mee aan een regionale activiteit en gaan de eerste week van de zomervakantie een week (of weekend voor de jongste kinderen) met elkaar op kamp.

Scouting biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van de zaterdagmiddag. Die activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren.

« | »