Groen van Prinsterer (Barendrecht) op TV bij ‘Het Mysterie van’ (RTL8)

BARENDRECHT – [Foto’s] Deze hele week is groep 7a van basisschool Groen van Prinsterer te zien in het in de Efteling opgenomen RTL8 tv-programma ‘Het Mysterie van…’. Matthijs Aret had zijn klas voor dit spannende spelprogramma opgegeven, omdat hij graag samen met zijn klasgenoten de leuke strijd wilde aangaan, maar ook om met de hele klas voor en na de opnames te kunnen genieten van alle attracties in De Efteling.

Aan de hand van uitdagende spellen heeft de klas geprobeerd het mysterie rondom het sprookje van De Chinese Nachtegaal op te lossen en de andere klas te verslaan. Van maandag tot en met vrijdag is om 16.20 uur te zien wat de klassenvertegenwoordigers Twan Heijkoop en Tristan de Jonge allemaal ter voorbereiding op de klassenronde hebben moeten doorstaan. Zaterdag 10 mei om 8.00 uur laten alle leerlingen van groep 7a van De Groen zien hoe ook zij gestreden hebben voor wat ze waard waren.

Het meedoen aan dit leuke tv-programma, ervaren hoe een tv-opname in zijn werk gaat en volop in het zonnetje genieten van de Eftelingattracties maakten de dag onvergetelijk. De leerkrachten hebben op deze dag bovendien gelijk hun verjaardag gevierd, waardoor de traktaties het geheel nog extra feestelijk maakten.

Update maandag 5 mei, 22:35

De eerste aflevering kan worden terug gekeken op de website van RTL8 (vanaf 18:05 minuut).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen


Fotograaf: Groen van Prinsterer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »