Kerstboom

BARENDRECHT – Ouderen die eenzaam zijn, voelen deze eenzaamheid in het bijzonder rond de feestdagen. Om deze dagen wat dragelijker te maken organiseert autobedrijf Autofer uit Barendrecht met hulp van Echt voor Barendrecht (EVB) voor deze ouderen op Tweede Kerstdag een kerstdiner.

Ouderen kunnen zichzelf aanmelden, maar ook welzijnsorganisatie Kijk op Welzijn is bij het initiatief betrokken om mensen voor te dragen.

Autowasdag voor kerstdiner

Om de ouderen een onvergetelijke Tweede Kerstdag te geven organiseert Autofer een autowasdag. De autowasdag vindt plaats op zaterdag 11 december van 10:30 uur tot 16:00 uur bij Autofer aan de Dordtsestraatweg 68 in Barendrecht. Marjon Kesselaar van Autofer: “Alle opbrengsten van deze autowasdag gaan geheel naar het kerstdiner. Dus kom vooral op 11 december, laat je auto wassen en bezorg deze eenzame ouderen een onvergetelijke Kerst.

Ouderen kunnen zich voor het kerstdiner opgeven via de mail op info@autofer.nl of door te bellen naar Marjon Kesselaar op 06-194 976 58. Helpende handen, vooral voor het vervoer van ouderen van en naar het kerstdiner, zijn ook van harte welkom.

« | »