BARENDRECHT – Op 5 mei vieren we weer de vrijheid van ons land. Dat doen we onder andere met een gedichtenwedstrijd voor alle Barendrechters. Harmonievereniging Barendrecht, De Dorpskerk en de gemeente Barendrecht werken hierin al bijna 10 jaar samen. Het thema voor dit jaar is “Vrijheid geef je door”.

De inzendingen worden verdeeld in 3 leeftijdsgroepen: voor kinderen uit groep 4-8 van de basisschool, voor scholieren en anderen van 12 – 18 jaar en tenslotte voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Gebruik uw paasdagen creatief en schrijf een gedicht en zend het in, liefst per email, naar vrijheid@gedichten5mei.nl of stuur ze naar Gedichtenwedstrijd 5 mei, p/a Wolvenburg 80, 2994 DN Barendrecht. De laatste dag van inzending is 22 april a.s. Zet er uw naam, adres en telefoonnummer bij.

De besten uit elke groep worden uitgenodigd hun gedicht voor te dragen op 5 mei tijdens het bevrijdingsconcert in de Dorpskerk om 20.00 uur, dat vrij toegankelijk is. Daar worden ook de prijzen voor elke categorie uitgereikt door burgemeester Van Belzen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »