KijkopWelzijn, Binnenlandse Baan, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 3 oktober is het Dag van de Ouderen, KijkopWelzijn organiseert daarom een activiteit voor senioren. In verband met de coronamaatregelen kan een fysieke activiteit niet plaatsvinden, maar daar heeft KijkopWelzijn wat op verzonnen.

Inwoners van Barendrecht kunnen iemand van 65 jaar of ouder een brunchpakket gunnen. Dit kan door voor het eind van de maand september een kaartje in te vullen op het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30 (maandag tot donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur). Hierop schrijft men de gegevens van de ontvanger en een persoonlijke boodschap. KijkopWelzijn zorgt, samen met onder andere vrijwilligers vanuit de gemeente en Stichting Present, voor de bezorging van de pakketjes.

Dag van de Ouderen

We hadden graag een leuke activiteit georganiseerd met zoveel mogelijk senioren bij elkaar”, aldus Ingrid Heijkoop, ouderenadviseur bij KijkopWelzijn. “Dat loopt dit jaar helaas even anders. Maar dat betekent niet dat we helemaal niets kunnen organiseren. Met deze actie laten we zien dat we toch aan de ouderen denken en hopen we een klein beetje een eenzaamheid tegen te gaan. Dus meld vooral iemand aan waarvan je denkt; die kan wel een pakketje gebruiken!”.

Voor de inhoud worden nog sponsoren gezocht om het tasje zo goed mogelijk te vullen. Er zijn maximaal 500 pakketjes te vergeven, waarbij maximaal twee per adres worden bezorgd. Neem bij vragen contact op via mwo@kijkopwelzijn.nl of 0180 691800.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »