30 nov: Gezellige (overdekte) cadeaumarkt met kinderactiviteiten aan de Boerhaavelaan

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 november vindt er een gezellige overdekte cadeau markt plaats aan de Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. Diverse kleine ondernemers uit de omgeving werken hiervoor samen in het gebouw waar atelier Living Expression huist.

Op deze dag kun je de leukste en origineelste cadeaus voor de feestdagen shoppen. Er staan diverse stands van kleine creatieve ondernemers die veelal handgemaakte producten verkopen. Producten zoals zelfgemaakte kaarsen, met de hand beschilderde etuis, zelfgemaakte sieraden en met de hand geschilderde kerstballen zijn hier verkrijgbaar, maar ook heerlijke gezichtscrèmes en prachtig houtsnijwerk uit Kenia. Het aanbod is heel divers en ambachtelijk. Je kunt hier vinden wat je nergens anders zomaar vindt.

Kinderen

Voor de kinderen is er ook een heel leuk programma die dag. Zij kunnen een strippenkaart aanschaffen en daarmee kunnen zij langs diverse leuke activiteiten gaan zoals: geschminkt worden, een workshop schilderen op leer doen, een warme wafel eten, iets grabbelen uit de grabbelton en niet te vergeten een drankje drinken.

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen lekker rondneuzen en even uitrusten met een zelf gebakken stukje taart bij de koffie. Er staan diverse zithoeken opgesteld door het gebouw, waar je lekker even kunt genieten van je koffie of thee. De cadeau markt is open van 10-17 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »