FOTO’S: Sinterklaasintocht in Centrum Barendrecht

BARENDRECHT – Zodra Sinterklaas de landelijke intocht op zaterdag 16 november in Apeldoorn achter zich heeft, zal de Goedheiligman direct naar Barendrecht komen. Ook dit jaar weer zal de Sint welkom worden geheten vanaf het podium bij de trap naar de Middenbaan bij Het Kruispunt (gemeentehuisplein).

De burgemeester zal Sinterklaas rond 13.30 uur welkom heten. Kinderen zijn al vanaf 13.00 uur welkom, want Clown Japie verzorgt weer een knallende kindershow.

Over de Middenbaan

Nadat Sinterklaas rond 13.30 uur welkom is geheten door de burgemeester van Barendrecht vervolgt de Sint zijn weg over de Middenbaan.Onze Goedheiligman zal zich dan eerst verplaatsen naar de andere kant van de Middenbaan (thv Hollandse Heerlijkheid) waarna hij zijn voettocht vervolgt terug richting het podium / Het Kruispunt.

Samen met zijn Pieten en Pietenband zal het zaterdag 16 november weer een gezellige drukte worden in het centrum van Barendrecht. En Sinterklaas heeft ook dit jaar weer beloofd dat hij deze zaterdag alle tijd heeft om elk kind een hand te schudden.

Sint ook op de Middenbaan op 23 en 30 november

Sint en Pieten zijn ook op zaterdag 23 en zaterdag 30 november in het centrum van Barendrecht. Wanneer je Sinterklaas nog een keer wilt zien, dan kan dat op 23 november in het Kruispunt: “Hier houden we een meet & greet met Sint en kunnen alle kinderen op de foto met de Sint.
De foto’s plaatsen we op onze facebookpagina en degene met de meeste likes krijgt een foto-shoot ( 30 november) met Sinterklaas cadeau.” De meet & greet is van 13.30 tot 15.30 uur.

Ook op zaterdag 30 november is Sinterklaas in het centrum van Barendrecht: “We houden dan een Pieten-Parcours voor alle kinderen. Wanneer je alle proeven op de Middenbaan gedaan hebt dan ontvang je een Pietendiploma van Sinterklaas of zijn HoofdPiet en ook nog eens een heerlijke chocoladeletter. Het Pieten-Parcours is van 12.00 tot 16.00 uur.

Zie ook: 16 nov: Sinterklaasintocht Carnisse Veste met Sinterklaasoptocht door de wijk in CarnisselandeBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »