Wijk Waterkant, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 28 september 2019 is het nationale Burendag. Om daar op die dag ook invulling aan te geven in de wijk Waterkant in Barendrecht, organiseert de buurt van 10:00 tot 16:00 uur de Waterkant Garage Sale. Inmiddels hebben 50 deelnemers zich aangemeld bij de organisatie.

De Waterkant Garage Sale is een vrijmarkt waar zowel kinderen als volwassenen uit de wijk Waterkant in Barendrecht aan meedoen. Iedereen is welkom (ook van buiten de wijk!) om te komen shoppen. Toegang is gratis. (Let op! De wijk is voor externe voertuigen niet toegankelijk deze dag, wijkbewoners krijgen een parkeerkaart voor deze dag)

Garagesale

De bewoners verkopen hun spullen zoals kleding, meubels, elektra, keukenattributen, speelgoed, etc! Het is net als de Vrijmarkt met Koningsdag, maar dan op Burendag in de wijk. De bewoners organiseren dit voor de deur, in hun tuin, op de stoep, op de parkeerplaats of vanuit hun garage.

De bewoners gaan er samen met de bezoekers een leuke dag in de wijk van maken. En ze hopen de grootste wijkmarkt in de regio ooit te realiseren!  Zie voor actuele (contact)informatie en bereikbaarheid facebook.com/waterkantbarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »