30 maart: Hollandse Hit Party aan het Middeldijkerplein met oa Dries Roelvink

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 maart wordt er een Hollandse Hit Party gehouden in Barendrecht. Tussen 20:00 en 01:00 uur zijn er optredens in sporthal Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De hoofdact is een optreden van Dries Roelvink. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor €15,-

Naast muziek door DJ Pascal zijn er deze avond ook optredens van ‘Helemaal Hollands’, de Talento’s en Belinda. De zaal gaat open om 19:30 en er is plek voor maximaal 500 bezoekers.

Hollands feest

Organisator Cor Dorst: “Met een knipoog naar de Hollandse Hit party zoals die door OHIO in de tent in samenwerking  met de B.V.V. werden georganiseerd gaan we dit gezellige feest weer opzetten in Sporthal Waterpoort. Ondanks dat alle locaties in Barendrecht bezet zijn hebben wij gelukkig sporthal Waterpoort beschikbaar gekregen om dit feest te kunnen organiseren en hopen dan ook dat wij op de Barendrechters kunnen rekenen.

De sporthal zal sfeervol worden aangekleed en voorzien worden van een podium voor de “artiesten met een hoog entertainment en meezing gehalte die garant staan voor een gezellige avond“, aldus Cor. Aan de bar zijn drankjes te verkrijgen dmv een muntensysteem.

Kaarten zijn vooraf te koop (€15,-) of aan de deur (€17,50). De voorverkoopadressen (vanaf 24 januari) zijn: IJssalon Hemels, Bonheur by Lust, Wijnkelder, Boerderijwinkel en Het Rozenpakhuys. Meer informatie en kaarten online bestellen kan via de website van de organisator.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »