Oranjespeeltuin, Barendrecht

BARENDRECHT – In 2018 bestaat de Oranjespeeltuin 60 jaar: “Dit vieren we op zaterdag 13 oktober graag met elkaar!” Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom in de Oranjespeeltuin. De gehele dag zullen er verschillende activiteiten worden aangeboden waar iedereen aan kan deelnemen.

Denk hierbij aan een knutselactiviteit, een speurtocht door de speeltuin en de afsluiter om 16:00 uur: de loterij georganiseerd door de vrijwilligers: “We hopen jullie te zien om er met elkaar een gezellig feest van te maken. We verwachten veel mensen dus kom vooral op de fiets of lopend

Dagprogramma

Zaterdag 13 oktober gaat vanaf 11.00 uur de poort van de speeltuin open. Vanaf dat moment worden er tot 17.00 uur verschillende activiteiten aangeboden.

Om klokslag 12.00 uur is er een officieel moment waarbij de laatste aanwinst in de speeltuin wordt geopend. Al vele kinderen hebben er deze zomer gebruik van gemaakt. De voorzitter en de wethouders Reshma Roopram en Cees Schaap zetten het speeltoestel in het zonnetje. Na dit officiële moment gaat ons wisselende programma van start. Denk hierbij aan een theaterworkshop en een sportieve, muzikale activiteit en als afsluiter om 16.00 uur de loterij. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan het voortbestaan van de speeltuin.

De Oranjespeeltuin

De Oranjespeeltuin is een vereniging die 60 jaar actief is in Barendrecht. Verscholen tussen het groen is het dé plek waar kinderen in de leeftijd van 2 – 11 jaar zicht kunnen uitleven. Vies worden, op ontdekking gaan en met een klein beetje uitdaging; kortom heerlijk spelen. Door de leden en de inzet van vrijwilligers is het voortbestaan van de speeltuin al 60 jaar geborgd: “We hopen dat dat nog vele jaren zo mag blijven.

Bereikbaarheid

De speeltuin is gevestigd aan het Amaliaplantsoen 1. Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend. Er worden veel mensen verwacht en de parkeergelegenheid in de omgeving is niet toereikend voor grote aantallen bezoekers. Komt u toch met de auto, dan bereikt u de Oranjespeeltuin via de Ziedewijdsedijk en het Willem Alexander plantsoen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »