169 motoren en 202 deelnemers Hemelvaart Motorrit 2017 terug in Barendrecht

BARENDRECHT – Donderdag 10 mei gaat de 24e editie van de Barendrechtse Hemelvaart Motorrit van start. Ruim 200 deelnemers vertrekken donderdagochtend om 9:15 uur vanaf de parkeerplaats bij Aksent aan de Bachlaan. Hier worden ze uitgezwaaid door de vaste bezoekers van Danceclub The Hit en hun begeleiders, vrienden en familie.

Natuurlijk bent ook u van harte welkom om bij het vertrek van de grote groep motoren te komen kijken (deelnemers verzamelen vanaf  8:00 – 8:30 aan de Bachlaan). De locatie van de motorrit is de hele dag live te volgen via BarendrechtNU, handig om de deelnemers rond 17:00 uur weer te zien aankomen op het Doormanplein in Barendrecht.

Motorrit

De organisatie heeft evenals voorgaande jaren een mooie route uitgestippeld voor de 195 kilometer die de motorrijders hopelijk in droog weer gaan rijden. Petra de Mol van de Hemelvaart Motorrit: “Alle deelnemers kunnen haast niet wachten tot het zover is. En mede door sponsoren en het inschrijfgeld, verwacht de organisatie ook dit jaar een mooi bedrag bij elkaar te rijden voor haar  goede doelen: Danceclub The Hit, waar mensen met een beperking eens per maand een hele gezellige dans avond kunnen beleven en Hospice “de Reiziger” een waardige plek voor de laatste levensfase.

Aankomst op Doormanplein

Tussen 17.00 en 17.15 uur verwacht de organisatie terug te zijn in Barendrecht. Petra: “Elke deelnemer ziet nu al uit naar een warm en druk bezocht welkom, want dat is en blijft een bijzonder kippenvel moment.” De 180 motoren rijden via de Kilweg en 2de Barendrechtseweg naar het Doormanplein de laatste kilometers. U bent van harte uitgenodigd te komen kijken naar deze grote diversiteit aan motoren. De deelnemers gaan na aankomst op het Doormanplein een hapje eten en iets drinken bij Den Pimpelaer.

Zie ook de foto’s van de start in 2017: Hemelvaart Motorrit van start vanaf Aksent aan de BachlaanBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »