Zonsondergang, Zuidpolder, Barendrecht

BARENDRECHT – ‘Hans Hartmann wandelingen’ organiseert op zondag 29 oktober wandelingen en een excursie in de Zuidpolder vanuit Theehuys Polderzicht. Dit gebeurd in samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP- routenetwerken, Natuurvereniging Eiland IJsselmonde en Theehuys Polderzicht.

Op deze locatie is sinds kort ook het nieuwe Toeristisch Overstap Punt (TOP), waar u veel informatie en kaartjes aantreft over dit gebied.

Deelnemen

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een natuurgids van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs de Zuidpolder, Heerjansdam, Hooge Nes en Oude Maas. Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 29 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten op de parkeerplaats bij de Derde Barendrechtseweg (iets voorbij Kinderboerderij ‘De Kleine Duiker). Meer informatie kunt u zondag 29 oktober krijgen bij het startpunt. U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann via het e-mail adres: hartmann44 [@] zonnet.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »