18 nov in Het Kruispunt: "Toneelvereniging krijgt erfenis"

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 november kunnen fans van toneelvereniging Barendrecht weer een avondje lachen in theater Het Kruispunt. De vereniging speelt de klucht ‘De erfenis van tante Bella’, geschreven door Henk Roede.

Kaartjes a 16,50 euro inclusief consumptie, zijn te bestellen via theaterhetkruispunt.nl. De voorstelling begint om 20:15 uur.

Erfenis van Tante Bella

De erfenis van Tante Bella speelt zich af in een iets wat verpauperde schoonheidssalon. De broers Berend en Albert hebben te horen gekregen dat de eigenaresse, tante Bella, is overleden en zij zijn de enige familie en erven dus schoonheidssalon. Ze willen deze opknappen en voor een mooi bedrag verkopen. Maar niets is wat het lijkt, zoals men van de toneelvereniging gewend is. Want zijn de broers wel de enige erfgenamen en hoe zorgen ze ervoor dat de klanten blijven komen, terwijl ze beiden geen benul hebben van het werk van tante Bella? Modderbaden, zonnebanken, harsen en maskertjes, het komt allemaal voorbij in deze hilarische klucht. Het stuk wordt geregisseerd door Judith Hougee.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »