Kindervoorstelling 'De Speelfabriek' slaat aan in Barendrecht

BARENDRECHT – Ook dit seizoen zal Tante T weer haar Speelfabriek bij CultuurLocaal in De Baerne neerzetten. Er zijn vier voorstellingen gepland. De eerste is op woensdag 27 september.

De voorstelling is van 14:30 tot 15:30u en kost €4,00 per kind (inclusief maximaal 2 volwassenen). Reserveren kan via info [@] cultuurlocaal.nl

Speelfabriek

De voorstellingen van Tante T in De Baerne zijn in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Barendrecht. Al vele kinderen bezochten De Speelfabriek bij CultuurLocaal en speelden daar zelf verzonnen verhalen. Op woensdag 27 september is het weer zo ver. Kinderen van vier tot acht jaar en hun ouders kunnen weer de deurtjes van de Speelfabriek openmaken en hun fantasie loslaten op de voorwerpen die daar achter zitten.

Deze keer is ook Heleentje Eendje op bezoek. Heleentje houdt heel erg van dieren, dus alle kinderen mogen hun favoriete knuffeldier meenemen! Harpdocente Leonieke de Kleer zal de voorstelling muzikaal begeleiden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »