Dorpskerk, Barendrecht

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op zaterdagavond 10 juni het laatste concert van het seizoen 2016-2017. Dit maal in de Dorpskerk: Izhar Elias, een gitarist van grote, internationaal geroemde veelzijdigheid.

De gitarist, die o.a. optrad tijdens het Koningsdagconcert van 2016, zal muziek uit vier eeuwen ten gehore brengen. Hij speelt daarbij op barokgitaar, romantische gitaar en modern klassiek gitaar o.a. werken van Corbetta, Rossini, Tárrega en Villa-Lobos. De verhalende en poëtische stijl van Izhar Elias en zijn grensverleggende programmering heeft hem wereldwijd bekendheid gebracht.

Concert

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 20.00 uur. Halverwege het programma zal er een pauze zijn. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: www.barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »