Zaterdag 10 juni: Kiwanis Kinderfeest bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op zaterdag 10 juni vindt het Kiwanis Kinderfeest plaats op het terrein van De Kleine Duiker. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen uit Barendrecht en omstreken deelnemen aan diverse activiteiten. De opbrengst van dit evenement is voor de goede doelen die Kiwanis Barendrecht steunt: De Zorgnijverij en De Kleine Duiker.

Activiteitenkaarten zijn op het terrein te koop en kosten € 5,-. Hiermee kunnen kinderen aan diverse activiteiten deelnemen, waaronder schminken, over de stormbaan, met de brandweerspuit aan de slag, nagels lakken en nog veel meer leuke activiteiten voor kleine en grote kinderen. Voor het hutten bouwen kan vooraf ingeschreven worden.

Activiteiten

De hele dag kunnen kinderen en (groot)ouders zich uitleven in leuke doe-, kijk & speel- activiteiten. Hutten bouwen van pallethout, spelletjes doen, kano varen, pony rijden, in de zweefmolen zwieren, schminke. Daarnaast zijn er informatiekramen, diverse live optredens en hapjes en drankjes. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Voor volwassenen is er een goede-doelen-loterij. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Rotterdam voor 2 personen. Er zijn veel grote en kleinere prijzen te winnen zoals een splinternieuwe kinderfiets. Loten zijn te koop voor €2,00. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »