Eben-Haëzerkerk, Voordijk/Dudokdreef, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 22 april is er op het kerkplein van de Chr. Ger. Kerk, Dudokdreef in Barendrecht, een grote vlooienmarkt. Deze wordt georganiseerd door de jongeren die al eerder in Wit-Rusland zijn geweest om daar te werken, via de werkgroep Barendrecht van Stichting Charite, meer bekend als de “Vrienden van Minsk”

Met deze markt hopen ze weer geld in te zamelen zodat de kerkbouw in Minsk verder kan gaan. U hebt de mogelijkheid zelf ook spullen in te leveren, dit kan vrijdag 21 april vanaf 16.00 – 19.30 uur op de genoemde parkeerplaats. De markt is zaterdag van 08.00 – 12.30 uur. Allen hartelijk welkom. Tussen het winkelen door kan u nog genieten van een kop koffie, thee of fris met een heerlijke bolus.

Werkreis

In mei 2018 hoopt er weer een jongeren-werkreis plaats te vinden, waarbij naast kerkbouw ook hulp wordt geboden aan internaten voor gehandicapte kinderen, in een ziekenhuis in Babrusk en het internaat waar ex-gedetineerden wonen.

Vrienden van Minsk werkt al meer dan 20 jaar in Wit-Rusland. In het verleden is er veel kleding en voedselhulp geweest, en is er veel medisch materiaal gebracht, zoals ziekenhuisbedden, medicijnen, uniformen en ander klein medisch materiaal.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »