Politie pet

BARENDRECHT – Na de aanslagen in Parijs en Brussel zijn er ook in Rotterdam terroristen opgepakt. Nederlandse Tweede Kamerleden sympathiseren met de Turkse regeringsleider. Er heerst een gevoel van onveiligheid door de gepleegde aanslagen. Het is bekend dat er extremisten zitten tussen de vluchtelingen die ons land binnenkomen. Hoe veilig is Barendrecht nog? Hoe denken Kees van der Staaij, Nikki Sterkenburg en Albert de Vries daarover? En wat moet er gebeuren om ons land weer veiliger te maken?

De SGP wil daar graag met u over in gesprek gaan op vrijdag 28 oktober 2016 in het Dalton Lyceum (Zichtweide 1, Barendrecht), op een thema-avond met als onderwerp: Integratie en veiligheid, aanvang 19.45 uur. Iedereen is welkom, dus ook niet leden.

Agenda

Er zullen een drietal sprekers aanwezig zijn die het debat met elkaar en met u aangaan over de thema’s Integratie en Veiligheid. De thema-avond is als volgt opgebouwd.

  1. Opening door de voorzitter, de heer Theo van Gelder.
  2. Inleiding door de heer Kees van der Staaij, voorzitter SGP Tweede Kamerfractie, lid van o.a. de Tweede Kamer commissies Binnenlandse Zaken, Inlichtingen en Veiligheidsdiensten en Veiligheid.
  3. Inleiding door de heer Albert de Vries, lid van de PvdA Tweede Kamerfractie, lid van o.a. de Tweede Kamer commissies Binnenlandse Zaken en Defensie.
  4. Inleiding door Nikki Sterkenburg, journalist bij Elsevier met o.a. de aandachtsgebieden radicalisering en polderjihadisme.
  5. Pauze.
  6. Debat tussen sprekers en publiek o.l.v. Barendrechtse jongeren.
  7. Sluiting.

Uw aanwezigheid en belangstelling worden zeer op prijs gesteld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »