Morgenochtend start kaartverkoop voor Najib Amhali in Theater het Kruispunt

BARENDRECHT – [UPDATE!] Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017 komt Najib Amhali met zijn nieuwe voorstelling (N)ergens goed voor naar Theater het Kruispunt.  De kaartverkoop start morgenochtend (Maandag 5 september 2016) (maandag 5 september) om 10.00 uur.  Zowel via theaterhetkruispunt.nl, als ook telefonisch op 0180-615958 en live aan de balie aan het Onderlangs 11 in Barendrecht.

Kaarten kosten €30 per stuk en je kunt er per bestelling maximaal 4 kopen.

SHOW GEANNULEERD

Update 30 december: De theatertour is geannuleerd door de cabaretier. Voor Theater Het Kruispunt zijn de shows van vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017 geannuleerd.

Geld terug: Theater Het Kruispunt heeft zojuist (20:35) een e-mail verzonden aan alle mensen die een kaartje hadden gekocht: iedereen krijgt zijn geld terug. Verder laat het theater weten: “Uiteraard behoudt u het eerste recht van reserveren wanneer Najib weer bij ons in theater het Kruispunt komt.”

Najib: “In 2016 begon ik vol goede moed te werken aan mijn nieuwe theater show ‘(N)ergens Goed Voor’. Het was de bedoeling om weer terug te gaan naar de basis, zoals ik begonnen ben in 1994. Kleine zalen, zonder band, zonder grote trailer vol licht en decor, maar gewoon Najib en een microfoon.

Tijdens het ontwikkelen en schrijven van de show werd ik geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving en moest ik om gezondheidsredenen wat rust nemen. Toch ben ik de afgelopen weken begonnen met de try-outs en dat waren mooie avonden.
Ondanks de enthousiaste reacties heb ik geconcludeerd dat ik nog niet ver genoeg ben om mijn theatershow op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen.

Dus heb ik helaas moeten besluiten om, voor het eerst sinds 1994, mijn theatertour af te zeggen. Het spijt mij erg dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen. Ik geef liever je geld terug dan een show spelen waar meer in gezeten had. Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theatershow werken en zullen we elkaar weer zien.” (via najibamhali.nl)

(N)ergens goed voor

In het komende theaterseizoen komt Najib met een nieuwe cabaret programma. Als vanouds, dit keer zonder band, zal hij vanaf oktober beginnen met de try-outs van zijn nieuwe show ‘(N)ergens Goed Voor’. Najib Amhali: (N)ergens goed voor. Ooit winnen we een WK, wordt iedereen geliket en zijn alle leugens op. Tot dat moment is er maar één iemand waar je op kunt rekenen. Zoals ik ook op jou reken.

Najib: “In oktober beginnen de try outs voor mijn nieuwe one man show ‘’(N)ergens Goed Voor’’. Met deze komedie show speel ik in de kleinere theaters van Nederland. Het leukste aan deze show vind ik dat ik ga werken met mijn geestelijke vader in de comedy. De man die mij 22 jaar geleden in de Comedytrain op het Max Euweplein heeft ontdekt: Raoul Heertje.

Foto: Arie KoomenBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »