Kano's in de Zuidpolder

BARENDRECHT – Aanstaande woensdag (13 juli) begint bij De Kleine Duiker een vierdaagse cursus kanovaren voor iedereen tussen de 10 en 14 jaar. De cursussen worden gegeven op 13 juli, 20 juli, 27 juli en 3 augustus en kosten €15,00. Hiervoor krijg je in totaal 4 lessen van 2,5 uur op woensdag van 13:30 tot 16:00 uur. Tijdens de les krijg je ook wat te drinken en wat lekkers.

Een zwemvest krijg je te leen van De Kleine Duiker, maar je moet wel je zwemdiploma hebben! Meedoen? Geef je op via info [@] dekleineduiker.nl

Kanoën

Even instappen en peddelen? Nou, bij het kanoën komt nog best wat meer kijken. Leer kanovaren bij De Kleine Duiker! In vier lessen leer je hoe je goed peddelt, zodat je niet van links naar rechts slingert. Ook leer je hoe je een goede knoop maakt, als je de kano aan de kant wil vastleggen. Begeleider Frans is een ervaren sportinstructeur en ziet toe op de veiligheid. Iedereen krijgt een zwemvest te leen, maar je moet wel zelf een zwemdiploma hebben.

Geef je snel op, want vol is vol! Aanmelden kan door een email te sturen naar info [@] dekleineduiker.nl, met vermelding van de naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer van een ouder of verzorger.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »