Eiland Marlyne bouwt een Olympisch dorp in Barendrecht

BARENDRECHT – Marlyne In&Outdoor organiseert samen met de Buurtsportcoach sportieve dagen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. “Onze ervaring is dat voor sommige kinderen/ouders de zomervakantie best lang duurt. We spelen hierop in door 2 weken de kinderen uit te dagen samen met leeftijdsgenootjes met een divers programma. Hierbij staat gezelligheid en plezier centraal!“, aldus Rob Storm, activiteitenmanager van Marlyne In&Outdoor. Hij ziet Jeugdvakantieland uit Rotterdam als voorbeeld hoe kinderen samen plezier ervaren.

Het is de eerste keer dat we tijdens de zomervakantie zo’n aanbod realiseren In Barendrecht. In de andere schoolvakanties is er al een sportfeest waarbij de kinderen kunnen sporten. Nu is daar de zomervakantie aan toegevoegd!

Voetbaldagen

In de eerste week kunnen de kinderen zich inschrijven voor De Voetbaldagen. Op dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli worden de kinderen op Sportpark de Bongerd uitgedaagd met techniektraining en gezamenlijke spelletjes. De dagen zijn van 10.00 – 15.30 uur en zijn inclusief een lunch. Prijs: € 30,00 per deelnemer. Ga jij niet op vakantie en/ofverveel je je op de bank? Schrijf je dan in voor het voetbalkamp. Wil je graag het gevoel hebben dat je op vakantie bent, maar wel thuis slapen? Dan is het voetbalkamp zeker iets voor jou.

FUN dagen

In de laatste week van de zomervakantie (15, 16 en 17 augustus) kunnen de kinderen van 7 t/m 12 jaar zich inschrijven voor de FUN dagen. Samen met leeftijdsgenootjes bouwen we onze eigen camping, gaan we op de fiets naar Rotterdam en gaan we aan de slag met creatieve activiteiten. Deze dagen zijn van 10.00 – 15.30 uur en zijn inclusief lunch. Prijs: € 30,00 per deelnemer. Locatie: Sportpark de Bongerd. Dit is elke dag de startlocatie voor 3 spetterende dagen. Elke dag organiseren we weer leuke activiteiten voor de kinderen. Laat je verrassen en schrijf je nu al vast in!

De FUN dagen sluiten we af op donderdag 18 augustus met het Olympisch Dorp (gratis). Het is alweer de 3e editie van dit grote sportevenement waarbij ook weer alle BSO locaties uit de BAR gemeente zijn uitgenodigd.

Inschrijven of meer informatie kunt u vinden op: marlyneinenoutdoor.nl

« | »