Dorpskerk Barendrecht

BARENDRECHT – De Dorpskerkgemeente nodigt ook dit jaar iedereen uit om samen Kerst te komen vieren. Er worden in de Dorpskerk – het oudste huis van Barendrecht – twee Kerstdiensten gehouden.

Op 24 december worden de kaarsen in de kroonluchters aangestoken voor de traditionele Kerstnachtdienst. Naast het kaarslicht zorgen de bekende liederen en de medewerking van de cantorij voor een echte Kerstsfeer. Er is samenzang vanaf 21:40 uur. Ds. Cees Romkes leidt de dienst. Hij zal laten zien dat het Kerstevangelie gaat over kwetsbare mensen in een op drift geslagen wereld en dat het Kerstevangelie dus heel actueel is. Bij de uitgang wordt gecollecteerd voor het binnenkort in Barendrecht te openen Hospice.

Ook op Kerstmorgen 25 december is er een dienst. De dienst zelf begint om 10 uur, maar ook deze dienst wordt voorafgegaan door samenzang, vanaf 9:50 uur. We zingen deze dienst niet alleen onder begeleiding van het orgel, maar ook van een orkest van Harmonievereniging Barendrecht. Voorganger in deze dienst is de Dorpskerkpredikant, Jan Willem Stam. Het thema van de dienst is ‘Hoe laat is het? Tijd voor het licht’. U bent hartelijk welkom in de Dorpskerk!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »