Geslaagde tweede editie van het Barendrechtse Sportcafé

BARENDRECHT – Vanuit een aantal sportverenigingen in Barendrecht is de wens naar  voren gekomen om verbinding te leggen met andere sportverenigingen en  sport gerelateerde partners om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo een netwerk op te bouwen om elkaar te kunnen ondersteunen. Vanuit een aantal verenigingsbesturen is hiervoor vorig jaar het initiatief genomen. Samen met de gemeente is dit vormgegeven en van hieruit is het Sportcafé geboren in 2014.

Sportcafé

Na het succes van de vorige twee edities vindt op woensdag 9 december (aanvang 19.30 uur) een derde editie van Sportcafé plaats bij voetbalvereniging Smitshoek. Het congres om kennis te delen en te netwerken voor alle Barendrechtse en Heerjansdamse sportbestuurders. Het sportcafé kent steeds een vaste opzet met onderdelen als vanaf de velden, advies vanaf de zijlijn , de paneldiscussie, de sportquiz en de derde helft. Steeds worden deze onderdelen weer anders ingevuld.

Op deze avond zijn onder anderen wethouder Lennart van der Linden te gast en hockeydoelman Pirmin Blaak. Hij kwam ooit uit voor HC Barendrecht. Nu behoort hij tot de selectie van het Nederlands team en won hij ook de zilveren Olympisch medaille in 2012. Jos Vis presenteert wederom deze derde editie en gaat onder andere in gesprek met toonaangevende Barendrechters in de sport.

Sportbestuurders

U kunt zich nog aanmelden via sportcafe2015@outlook.com met daarin uw naam, vereniging/bedrijf, functie en uw e-mailadres. De initiatiefnemers van het sportcafé 2015 zijn Rowan Huijgen en Leon van der Wilk.

Foto: Gesprek tijdens tweede editie van het Barendrechtse SportcaféBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »