Eiland Marlyne bouwt een Olympisch dorp in Barendrecht

BARENDRECHT – Kinderopvang Eiland Marlyne organiseert vrijdag 14 augustus in samenwerking met de buurtsportcoach, CAV Energie en KV Vitesse een sportieve dag voor alle kinderen uit Barendrecht van 7 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn er diverse BSO organisaties uit de regio uitgenodigd om deel te nemen.

De kinderen gaan in teams van minimaal 6 en maximaal 8 spelers de strijd met elkaar aan voor de beker. Er staan 12 Olympische onderdelen op het programma, waaronder boogschieten, voetbal en atletiek.

Olympisch dorp

Het ‘dorp’ wordt aangekleed met het Holland Limo House. Hier kunnen de kinderen naast het ‘onbeperkt’ drinken van limonade ook fruit pakken en genieten van verschillende springkussens! De dag zal om 10:00 uur starten met de vlaggenparade en rond 15:15 uur staat de Grande Finale op het programma.

Het is de 2e editie van het Olympisch dorp. Vorig jaar opende wethouder Lennart van der Linden de eerste editie. Volgend jaar zijn er al plannen om Het Olympisch dorp XXL in te richten, gezien het feit dat dan ook de echte spelen in Rio zullen plaatsvinden.

Deelnemen

Wil je nog meedoen? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Als jij een team van tenminste 6 kinderen hebt, kun je jouw team opgeven voor gratis deelname via: olympischdorp [@] gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »