- Advertentie (?) -

Live: Werkzaamheden gemeentehuisplein van start, let op afsluitingen/omleidingen. (1 updates)

Maandag 2 oktober 2017, 08:21:28Reageer via Facebook ()

Werkzaamheden gemeentehuisplein van start, let op afsluitingen/omleidingen. Niet meer mogelijk om te parkeren op het plein. Momenteel was de Binnenlandse Baan nog in 2 rijrichtingen te gebruiken, maar ook dit zal (waarschijnlijk in de loop vd ochtend) veranderen. Alle info: http://barendrechtnu.nl/nieuws/wegwerkzaamheden/21872/vanaf-2-okt-werkzaamheden-gemeentehuisplein-omleidingen-en-minder-parkeerplekken

De werkzaamheden worden momenteel nog opgestart, materieel komt ter plaatse en afsluitingen worden voorbereid. Alleen de bomen langs de weg zijn momenteel al weggehaald.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 08:21:28, maandag 2 oktober 2017

    Werkzaamheden gemeentehuisplein van start, let op afsluitingen/omleidingen. Niet meer mogelijk om te parkeren op het plein. Momenteel was de Binnenlandse Baan nog in 2 rijrichtingen te gebruiken, maar ook dit zal (waarschijnlijk in de loop vd ochtend) veranderen. Alle info: http://barendrechtnu.nl/nieuws/wegwerkzaamheden/21872/vanaf-2-okt-werkzaamheden-gemeentehuisplein-omleidingen-en-minder-parkeerplekken De werkzaamheden worden momenteel nog opgestart, materieel komt ter plaatse en afsluitingen worden voorbereid. Alleen de bomen langs de weg zijn momenteel al weggehaald.

Reageren op: Werkzaamheden gemeentehuisplein van start, let op afsluitingen/omleidingen. ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda