Live: Hulpdiensten groots uitgerukt voor persoon op dak van noodopvang aan de Zuider Carnisseweg (1 updates)

Zaterdag 31 augustus 2024, 13:43:19Reageer via Facebook ()

Hulpdiensten groots uitgerukt voor persoon op dak van noodopvang aan de Zuider Carnisseweg. Politie, brandweer en ambulance ter plaatse op locatie, de politiehelikopter cirkelde thv de Zuidpolder rond en hield vanaf grotere afstand zicht op het incident. Zuider Carnisseweg werd in beide richtingen volledig afgesloten voor autoverkeer, fietsers en wandelaars.

Kort nadat hulpdiensten ter plaatse kwamen is de man van het dak gekomen. Hij is nu ter controle in de ambulance. De weg is weer open, meeste hulpdiensten zijn ook weer vertrokken.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:43:19, zaterdag 31 augustus 2024

    Hulpdiensten groots uitgerukt voor persoon op dak van noodopvang aan de Zuider Carnisseweg. Politie, brandweer en ambulance ter plaatse op locatie, de politiehelikopter cirkelde thv de Zuidpolder rond en hield vanaf grotere afstand zicht op het incident. Zuider Carnisseweg werd in beide richtingen volledig afgesloten voor autoverkeer, fietsers en wandelaars. Kort nadat hulpdiensten ter plaatse kwamen is de man van het dak gekomen. Hij is nu ter controle in de ambulance. De weg is weer open, meeste hulpdiensten zijn ook weer vertrokken.

Reageren op: Hulpdiensten groots uitgerukt voor persoon op dak van noodopvang aan de Zuider Carnisseweg ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht