- Advertentie (?) -

Live: Kleine afzetting van straat/woningen aan de Klipper ivm gaslek (1 updates)

Maandag 20 februari 2023, 13:09:06Reageer via Facebook ()

Kleine afzetting van straat/woningen aan de Klipper ivm gaslek. De brandweer is ter plaatse gekomen voor een melding van een gaslek. Deze is ontstaan bij werkzaamheden aan de leiding. Het stuk lekke leiding is inmiddels afgesloten van de rest van de gasleiding, brandweer kan daarom weer vertrekken. Stedin zal het lek verder herstellen.

De autoladder van brandweer Rotterdam was ook opgeroepen omdat die een krachtige ventilator aan boord hebben om woningen te kunnen doorluchten (als er mogelijk gas binnen in een woning is).

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:09:06, maandag 20 februari 2023

    Kleine afzetting van straat/woningen aan de Klipper ivm gaslek. De brandweer is ter plaatse gekomen voor een melding van een gaslek. Deze is ontstaan bij werkzaamheden aan de leiding. Het stuk lekke leiding is inmiddels afgesloten van de rest van de gasleiding, brandweer kan daarom weer vertrekken. Stedin zal het lek verder herstellen. De autoladder van brandweer Rotterdam was ook opgeroepen omdat die een krachtige ventilator aan boord hebben om woningen te kunnen doorluchten (als er mogelijk gas binnen in een woning is).

Reageren op: Kleine afzetting van straat/woningen aan de Klipper ivm gaslek ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.