Live: Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre (1 updates)

Maandag 25 juli 2022, 18:18:37Reageer via Facebook ()

Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre. De brandweer werd in eerste instantie opgeroepen voor een melding van een vreemde lucht, inmiddels is het onderzoek uitgebreid en is de politie ook bezig. Brandweer en politie voeren onderzoek uit op de galerij, bij het vermoedelijke kogelgat in het raam en iets op de grond bij de brandtrap.

Omwonenden zijn uit de omliggende woningen gehaald. Kleine afzetting onderaan bij de flat. Nog geen officiële info van de politie.

Update 26 juli: De woning is vannacht rond 01:15 uur opnieuw meermaals beschoten. De politie heeft opnieuw onderzoek verricht. Loco-burgemeester van der Linden heeft een bezoek gebracht aan de omwonenden. Diverse van hen hebben de nacht verder elders doorgebracht.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/37692/woning-avenue-carre-vannacht-opnieuw-beschoten-na-explosie-en-beschieting-dag-eerder

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:18:37, maandag 25 juli 2022

    Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre. De brandweer werd in eerste instantie opgeroepen voor een melding van een vreemde lucht, inmiddels is het onderzoek uitgebreid en is de politie ook bezig. Brandweer en politie voeren onderzoek uit op de galerij, bij het vermoedelijke kogelgat in het raam en iets op de grond bij de brandtrap. Omwonenden zijn uit de omliggende woningen gehaald. Kleine afzetting onderaan bij de flat. Nog geen officiële info van de politie. Update 26 juli: De woning is vannacht rond 01:15 uur opnieuw meermaals beschoten. De politie heeft opnieuw onderzoek verricht. Loco-burgemeester van der Linden heeft een bezoek gebracht aan de omwonenden. Diverse van hen hebben de nacht verder elders doorgebracht. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/37692/woning-avenue-carre-vannacht-opnieuw-beschoten-na-explosie-en-beschieting-dag-eerder

Reageren op: Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Foto's pagina met daarop fotoalbums uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.