- Advertentie (?) -

Foto: Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre

Reageer via Facebook ()

Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre. De brandweer werd in eerste instantie opgeroepen voor een melding van een vreemde lucht, inmiddels is het onderzoek uitgebreid en is de politie ook bezig. Brandweer en politie voeren onderzoek uit op de galerij, bij het vermoedelijke kogelgat in het raam en iets op de grond bij de brandtrap.

Omwonenden zijn uit de omliggende woningen gehaald. Kleine afzetting onderaan bij de flat. Nog geen officiƫle info van de politie.

Update 26 juli: De woning is vannacht rond 01:15 uur opnieuw meermaals beschoten. De politie heeft opnieuw onderzoek verricht. Loco-burgemeester van der Linden heeft een bezoek gebracht aan de omwonenden. Diverse van hen hebben de nacht verder elders doorgebracht.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/37692/woning-avenue-carre-vannacht-opnieuw-beschoten-na-explosie-en-beschieting-dag-eerder

Deze update is onderdeel van LivePost: Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre


Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre

Foto: ©

Reageren op: Politie en brandweer onderzoeken vermoedelijk kogelgat in raam van woning Avenue Carre ()

- Advertentie (?) -

Tip insturen