Live: Ongeval op Carnisser Baan, politie en ambulance aanwezig, man in ambulance (1 updates)

Zondag 23 januari 2022, 18:48:30Reageer via Facebook ()

Ongeval op Carnisser Baan, politie en ambulance aanwezig, man in ambulance. Op de plek van het incident staat nog 1 personenauto en 2 motoren. Eén man is zojuist ter controle zelf de ambulance in gestapt. De motoren zijn inmiddels vertrokken, alleen de auto vd man in de ambulance staat nog bij de politie en ambulance.

Tweede en mogelijk derde politievoertuig rijden rond over rondweg en in wijk Vrijenburg. Lijken iets te zoeken. Mogelijk op zoek naar een andere betrokkene, maar daarover is geen bevestigde info; Agent sprak zojuist over het traceren van een auto obv een kenteken.

Update, artikel: Automobilist doorgereden na aanrijding met motorrijder op de Carnisser Baan - https://barendrechtnu.nl/incidenten/36640/automobilist-doorgereden-na-aanrijding-met-motorrijder-op-de-carnisser-baan

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:48:30, zondag 23 januari 2022

    Ongeval op Carnisser Baan, politie en ambulance aanwezig, man in ambulance. Op de plek van het incident staat nog 1 personenauto en 2 motoren. Eén man is zojuist ter controle zelf de ambulance in gestapt. De motoren zijn inmiddels vertrokken, alleen de auto vd man in de ambulance staat nog bij de politie en ambulance. Tweede en mogelijk derde politievoertuig rijden rond over rondweg en in wijk Vrijenburg. Lijken iets te zoeken. Mogelijk op zoek naar een andere betrokkene, maar daarover is geen bevestigde info; Agent sprak zojuist over het traceren van een auto obv een kenteken. Update, artikel: Automobilist doorgereden na aanrijding met motorrijder op de Carnisser Baan - https://barendrechtnu.nl/incidenten/36640/automobilist-doorgereden-na-aanrijding-met-motorrijder-op-de-carnisser-baan

Reageren op: Ongeval op Carnisser Baan, politie en ambulance aanwezig, man in ambulance ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.