- Advertentie (?) -

Live: Uitslaande brand in woning aan de Braamwede (1 updates)

Maandag 20 december 2021, 17:57:49Reageer via Facebook ()

Uitslaande brand in woning aan de Braamwede. Brandweer heeft het vuur snel na aankomst, grotendeels van buitenaf, kunnen blussen. Korte tijd veel rookontwikkeling. Vuur lijkt binnen te zijn begonnen en heeft via raampje een soort afdakje buiten in brand gezet. Ambulance uit voorzorg ook ter plaatse.

Rook trok zojuist uit de naden van het hele woningblok, inmiddels is de rook grotendeels weggetrokken. Brandweer gebruikt ventilatoren om de rook uit de woning te blazen.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/36319/uitslaande-woningbrand-aan-de-braamwede-door-brand-in-wasdroger

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:57:49, maandag 20 december 2021

    Uitslaande brand in woning aan de Braamwede. Brandweer heeft het vuur snel na aankomst, grotendeels van buitenaf, kunnen blussen. Korte tijd veel rookontwikkeling. Vuur lijkt binnen te zijn begonnen en heeft via raampje een soort afdakje buiten in brand gezet. Ambulance uit voorzorg ook ter plaatse. Rook trok zojuist uit de naden van het hele woningblok, inmiddels is de rook grotendeels weggetrokken. Brandweer gebruikt ventilatoren om de rook uit de woning te blazen. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/36319/uitslaande-woningbrand-aan-de-braamwede-door-brand-in-wasdroger

Reageren op: Uitslaande brand in woning aan de Braamwede ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.