- Advertentie (?) -

Live: Ravage in Ter Leede door windhoos: Auto's over straat geslingerd (1 updates)

Donderdag 21 oktober 2021, 04:11:12Reageer via Facebook ()

Ravage in Ter Leede door windhoos: Auto's over straat geslingerd. Een tweetal straten zijn momenteel volledig afgesloten. Aan de Thurleede is de schade het grootst, hier zijn twee auto's over straat geslingerd, tientallen dakpannen van de daken gewaaid, ramen losgeraakt, bomen omgewaaid, houten constructies kapot gegaan en rond gewaaid. Tot ver van de huizen liggen losgeraakte dakpannen.

UPDATE, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/35953/vier-gewonden-en-enorme-schade-door-windhoos-in-ter-leede

In de wijk zijn tientallen hulpverleners bezig om de schade te inventariseren. Een deel van de wijk is afgesloten. Ook de Middeldijk wordt gebruikt voor de coördinatie van de hulpverlening.

Bewoners blijven veelal binnen ivm het gevaar momenteel. Brandweer heeft diverse losgeraakte ramen veiliggesteld en schade opgenomen aan een groot aantal auto's. Diverse bomen zijn omgewaaid en tegen auto's aangekomen. Uit tuinen zijn allerlei spullen weggewaaid.

In de rest van de wijk lijkt de schade vooralsnog mee te vallen. Langs de rondweg zijn wat takken en borden omgewaaid. In de wijk Buitenoord is de brandweer wel nog een aantal keer ingezet voor meldingen van stormschade.

Brandweer, politie, ambulance en andere hulpdiensten zijn in grote aantallen aanwezig in de wijk. De hulpverlening is opgehaald naar GRIP1.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 04:11:12, donderdag 21 oktober 2021

    Ravage in Ter Leede door windhoos: Auto's over straat geslingerd. Een tweetal straten zijn momenteel volledig afgesloten. Aan de Thurleede is de schade het grootst, hier zijn twee auto's over straat geslingerd, tientallen dakpannen van de daken gewaaid, ramen losgeraakt, bomen omgewaaid, houten constructies kapot gegaan en rond gewaaid. Tot ver van de huizen liggen losgeraakte dakpannen. UPDATE, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/35953/vier-gewonden-en-enorme-schade-door-windhoos-in-ter-leede In de wijk zijn tientallen hulpverleners bezig om de schade te inventariseren. Een deel van de wijk is afgesloten. Ook de Middeldijk wordt gebruikt voor de coördinatie van de hulpverlening. Bewoners blijven veelal binnen ivm het gevaar momenteel. Brandweer heeft diverse losgeraakte ramen veiliggesteld en schade opgenomen aan een groot aantal auto's. Diverse bomen zijn omgewaaid en tegen auto's aangekomen. Uit tuinen zijn allerlei spullen weggewaaid. In de rest van de wijk lijkt de schade vooralsnog mee te vallen. Langs de rondweg zijn wat takken en borden omgewaaid. In de wijk Buitenoord is de brandweer wel nog een aantal keer ingezet voor meldingen van stormschade. Brandweer, politie, ambulance en andere hulpdiensten zijn in grote aantallen aanwezig in de wijk. De hulpverlening is opgehaald naar GRIP1.

Reageren op: Ravage in Ter Leede door windhoos: Auto's over straat geslingerd ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.