- Advertentie (?) -

Foto: Demonstratie wandeling door oude centrum van Barendrecht tegen corona maatregelen/vaccinatie

Reageer via Facebook ()

Demonstratie wandeling door oude centrum van Barendrecht tegen corona maatregelen/vaccinatie. Voorop in de stoet van 40 deelnemers is een banner zichtbaar met de tekst "Covid vaccin = vergif". De groep wandelt door de wijken rond het centrum en roept/zingt oa:"liefde, vrijheid, geen dictatuur" en dat ze geen vaccin willen.

Update 27 mei:

De demonstratie was vooraf niet bij gemeente bekend. Zo'n kennisgeving is verplicht (APV), maar bij het ontbreken hiervan geen reden om demonstratie te verbieden. Gemeente besloot -toen ze er eenmaal van wisten- dat de demonstratie door mocht gaan zolang deze vreedzaam verliep en openbare orde niet werd verstoord.

De demonstratie eindigde waar deze ook was gestart, op het Doormanplein: "De gemeente heeft contact onderhouden met de politie. De politie is ter plaatse geweest om de situatie te bekijken. De mensen zijn binnen ongeveer een uur zelf weggegaan.", aldus de gemeente.

Videootje: https://twitter.com/BarendrechtnuNL/status/1398007890787586059
Nog een aantal foto's: https://twitter.com/BarendrechtnuNL/status/1398008847873216514

Deze update is onderdeel van LivePost: Demonstratie wandeling door oude centrum van Barendrecht tegen corona maatregelen/vaccinatie


Demonstratie wandeling door oude centrum van Barendrecht tegen corona maatregelen/vaccinatie

Foto: ©

Reageren op: Demonstratie wandeling door oude centrum van Barendrecht tegen corona maatregelen/vaccinatie ()

- Advertentie (?) -

Tip insturen