Live: Jongedame gewond geraakt bij aanrijding scooter/auto op kruising van de Gebroken Meeldijk met de Gouwe (1 updates)

Vrijdag 31 januari 2020, 21:17:38Reageer via Facebook ()

Jongedame gewond geraakt bij aanrijding scooter/auto op kruising van de Gebroken Meeldijk met de Gouwe. De vrouw had zeer veel pijn, is gefixeerd en in de ambulance geplaatst. Inmiddels mee naar het ziekenhuis. Het kruispunt blijft nu nog afgesloten, de verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en gaat onderzoek doen. De snorscooter is tegen de zijkant (bestuurderskant) van een personenauto aangereden.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/32212/vrouw-gewond-bij-aanrijding-tussen-scooter-en-auto-aan-de-gouwe-marijkesingel

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:17:38, vrijdag 31 januari 2020

    Jongedame gewond geraakt bij aanrijding scooter/auto op kruising van de Gebroken Meeldijk met de Gouwe. De vrouw had zeer veel pijn, is gefixeerd en in de ambulance geplaatst. Inmiddels mee naar het ziekenhuis. Het kruispunt blijft nu nog afgesloten, de verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en gaat onderzoek doen. De snorscooter is tegen de zijkant (bestuurderskant) van een personenauto aangereden. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/32212/vrouw-gewond-bij-aanrijding-tussen-scooter-en-auto-aan-de-gouwe-marijkesingel

Reageren op: Jongedame gewond geraakt bij aanrijding scooter/auto op kruising van de Gebroken Meeldijk met de Gouwe ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Fietsendiefstallen kaart. Meldingen van fietseldiefstal in Barendrecht waarbij geweld is gebruikt.