Live: Kind met zijn hoofd klem in speeltoestel aan het Middeldijkerplein (1 updates)

Vrijdag 7 juni 2019, 12:05:38Reageer via Facebook ()

Kind met zijn hoofd klem in speeltoestel aan het Middeldijkerplein (schoolplein bij de Zeppelin). Het jongetje zat met zijn hoofd klem tussen 2 ijzeren buizen (foto). Voor aankomst vd brandweer, politie, handhaving en ambulance waren omstanders al bezig met een zeeppompje om te proberen het hoofd er tussenuit te krijgen. Dit lukte gelukkig al snel. Het kind lijkt niets te mankeren door het ongeval, maar ambulancepersoneel checkt de jongen voor de zekerheid nog even op eventueel letsel.

Update: https://www.facebook.com/BarendrechtNULive/posts/1241901602665836

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:05:38, vrijdag 7 juni 2019

    Kind met zijn hoofd klem in speeltoestel aan het Middeldijkerplein (schoolplein bij de Zeppelin). Het jongetje zat met zijn hoofd klem tussen 2 ijzeren buizen (foto). Voor aankomst vd brandweer, politie, handhaving en ambulance waren omstanders al bezig met een zeeppompje om te proberen het hoofd er tussenuit te krijgen. Dit lukte gelukkig al snel. Het kind lijkt niets te mankeren door het ongeval, maar ambulancepersoneel checkt de jongen voor de zekerheid nog even op eventueel letsel. Update: https://www.facebook.com/BarendrechtNULive/posts/1241901602665836

Reageren op: Kind met zijn hoofd klem in speeltoestel aan het Middeldijkerplein ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de straatroven kaart met daarop details over straatroven in de afgelopen maanden/jaren in Barendrecht.